"THR este singura instituţie care se mai ocupă cu transformarea serviciilor publice într - o afacere rafinată" - Săptămâna Financiară

Evenimente

FUSION DE IERBURI AROMATE

În zilele de 9 şi 10 august 2010 a avut loc la sediul THR un curs pe bucătărie indoneziană finalizat cu o competiţie, în care juriul a ţinut cont de mise - en - place, de aspectul preparatelor, de gust şi nu în ultimul rând, de imaginea concurenţilor.

Datorită unui training intensiv susţinut de Komariah NUR – formator la prestigiosul institut de turism din Bandung (Indonezia), cursanţii şi - au dovedit măiestria şi ingeniozitatea prin realizarea unor preparate ca: gado - gado betawi (salată), ayam rica - rica (pui fript), gepuk (tocăniţă de vită), kolak pisang and biji salak (desert cu banane).

BucatarieIndoneziana.jpg
Invitatul de onoare a fost Excelenţa Sa Marianna SUTADI, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al Indoneziei la Bucureşti.


În perioada 7 - 8 mai 2010, THR a participat la Târgul Absolvenţilor, eveniment care a avut loc în incinta Palatului Parlamentului, Sala Unirii.


CONFERINŢA HOSPITALITY TRENDS - BUCUREŞTI

Este un eveniment menit să abordeze provocările şi oportunităţile de a investi, dezvolta şi derula afaceri în domeniul ospitalităţii în Europa de Sud - Est cu accent special pe România. În fiecare an, Trend Hospitality Consulting & Management şi INTEHL - The Institute of Innovation and Entrepreneurship of the École hôtelière de Lausanne, organizează această conferinţă la nivel regional unde profesioniştii din domeniu acţionează.

Punctele de interes includ două sesiuni plenare, şase sesiuni de breakout, expoziţia sponsorilor şi gala premiilor HTB, o ceremonie concepută pentru a recunoaşte adevăraţii lideri din industria ospitalităţii. Cu această ocazie, Trend Hospitality Consulting & Management acordă premiile industriei pe domenii.


În perioada 19 - 22 martie 2009, THR a participat la Târgul de Turism al României, eveniment care a avut loc în complexul expoziţional ROMEXPO Bucureşti.


2008 - THR, ZECE ANI DE EXPERIENŢĂ
"TRADIŢIA ÎNSEAMNĂ DĂRUIRE ŞI CALITATE"

La 10 ani de existenţă, THR mulţumeşte tuturor celor care ne încredinţează viitorul carierei lor în turism şi ospitalitate.


În perioada 2 - 3 octombrie 2008, THR a participat la Bursa şi Forumul de Turism Balnear organizat de OPTBR (Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România) în cadrul hotelului Aro Palace, Braşov.

În perioada 23 - 26 octombrie 2008, THR a participat la Târgul de Turism care s - a desfăşurat în locaţia binecunoscută, ROMEXPO Bucureşti.


THAI COOKING CLASS

Sub înaltul patronaj al ambasadei Thailandei, THR CG Bucureşti împreună cu autoritatea naţională de turism a Thailandei a organizat, în perioada 23 - 25 iunie 2008, cursul de "Bucătărie Thailandeză". Acesta a fost susţinut de doi bucătari din Thailanda şi a cuprins reţetarul preparatelor specifice, precum şi realizarea, montarea şi prezentarea acestora.adf.jpg
image004.jpg

image007.jpg

EXCELENŢA ÎN GASTRONOMIE

Înalta şcoală de gastronomie Alain Ducasse Formation, prin intermediul Asociaţiei pentru Cooperare Europeană Synton şi THR Bucureşti, gazda evenimentului, a organizat seria de cursuri "Excelenţa în Gastronomie" modulate pe diferite tematici.

Primele trei module ADF au fost:

• Bucătăria lui Alain Ducasse (25 - 29 februarie 2008),

• Creaţie şi producţie banchete (03 - 07 martie 2008),

• Antreuri şi platouri de trei stele (24 - 28 martie 2008).

Seria de module a cuprins o "Trilogie" a rafinamentului bucătăriei festive, a răspuns intenţiei noastre de a servi interesele celor care găzduiesc invitaţii evenimentului anului - Summit - ul NATO - în întâmpinarea căruia maeştrii bucătari - gazde şi - au desăvârşit măiestria.

Cele trei instituţii şi - au unit forţele, încercând ca prin demersul lor să ofere participanţilor, pe lângă posibilitatea descoperirii secretelor marilor maeştri ai gastronomiei mondiale, pe aceea de a cunoaşte o metodologie de înaltă clasă, care cuprinde de la organizare, exigenţa calităţii şi tehnicii de preparare, tot ce înseamnă secretul deţinut de aceşti "maeştri - vrăjitori" de a transforma ce ating, în rafinament de trei stele Michelin.

La încheierea fiecărui curs, participanţii au primit un atestat de "Excelenţă în Gastronomie", eliberat de către Alain Ducasse Formation - Paris.


POST GRADUATE DIPLOMA IN HOSPITALITY MANAGEMENT

Certificat de L'Ecole Hôtelière de Lausanne (EHL) sub egida Royal Institute of Hotel Management (RIHM) în colaborare cu THR Bucureşti.